Contact Seduction Studio

Seduction Studio Onesti

Sediu: Loc. Onesti Jud.Bacau Str. Oituz Nr. 26 Cod postal: 601046

Mail office@seductionstudio.ro sau angajari@seductionstudio.ro

Telefon 0770 607 357

WhatsApp: 0770 607 357

Seduction Studio Bacau

Sediu: Loc. Bacau Jud.Bacau Str. Stefan cel Mare Nr. 32 C1 Cod postal: 600360

Mail office@seductionstudio.ro sau angajari@seductionstudio.ro

Telefon 0770 607 357

WhatsApp: 0770 607 357

Intrebari

 • Alina 27 de ani

  Mi-am inceput cariera de videochat la 24 de ani, atunci cand m-am maturizat si mi-am dat seama ce imi doresc de la viata. Pana la varsta de 24 de ani am terminat facultatea de drept si am avut peste 4 locuri de munca. La ultimul loc de munca castigam destul de bine, in jur de 3000 - 3500 de ron.

  Intotdeauna mi-am dorit sa castig mai mult, sa imi permit o casa si o masina de lux, vacante exotice iar cand vine vorba de shopping sa nu ma uit la bani. De-a lungul anilor dupa ce am implinit varsta de 18 ani am avut mai multe ocazii sa intru in industria videochat la diferite studio-uri, dar sincera sa fiu nu m-au convins nici unii, toti promiteau multe si nu ofereau nimic. Am fost atenta dar am avut si noroc sa dau peste Seduction Studio, un studio de lux si profesionist care lucreaza doar premium si iti ofera cele mai bune conditii, pana in prezent am reusit sa imi realizez toate visele pe care le aveam la 24 de ani, casa, masina, vacante, shopping, operatii estetice si multe altele.

  In prezent doresc sa imi continui cariera pana la varsta de 30 de ani atunci cand vreau sa investesc banii stransi si sa nu mai muncesc toata viata. Mi-am dat seama ca lumea este mare, ca viata este frumoasa si merita traita din plin, nu merita sa iti irosesti tineretea si viata la un loc de munca unde banii nu iti ajung de la o luna la alta.

 • Ioana 22 de ani

  La varsta de 20 de ani am luat decizia de a ma apuca de videochat, am avut o copilarie grea, plina de lipsuri, suntem 3 frati iar tatal meu a ales sa isi paraseasca familia pe cand eu aveam 14 ani. Mama a ramas singura si a trebui sa se descurce cu noi. Stiam de acest domeniu inca din liceu, aveam prietene care faceau asta dar din ce imi povesteau ele eu spuneam pe atunci ca nu voi face niciodata asta.

  Am terminat liceul, am luat bacul dar nu am putut merge la facultate din motive financiare, am cautat sa imi fac un rost lucrand in diferite locuri. Banii nu imi ajungeau pentru un trai decent iar eu imi doream ceva mai mult decat sa lucrez pe 1500 de lei din care abia imi plateam viata pe care o traiesc. Nu vedeam mai multe perspective pana am auzit de Seduction Studio, era altceva in comparatie cu ce am auzit la prietenele mele. Am aflat ca videochat-ul poate fi si altfel, ca nu trebuie sa stau dezbracata si sa fac show-uri pentru a face bani, ca pot fi imbracata, eleganta si sa castig chiar de 10 ori mai mult.

  Imi doresc sa imi cumpar o casa pentru ca niciodata nu am simtit ca am un loc al meu. Imi doresc siguranta, vreau o masina frumoasa si sa calatoresc in toata lumea. Acest job este perfect cu dorintele mele iar colaborarea cu Seduction Studio este exact ce aveam nevoie.

 • Maria 31 de ani

  Sunt mama, am 2 copii si am avut un sot care se purta urat cu mine. Relatia noastra a fost buna pana a aparut al 2-lea copil, sotul mi-a promis de cand am ramas insarcinata cu primul copil ca nu imi va lipsi nimic si se va ocupa el de tot, eu doar sa am grija de copii. Din pacate lucrurile frumoase nu au durat mult iar el a inceput sa se simta stapan pe mine si sa nu ma mai respecte. Se purta urat atat cu mine cat si cu copiii, am luat decizia de a ne desparti si de a-mi cauta un loc de munca.

  Am auzit de Seduction Studio, de felul cum ei lucreaza si de oportunitatile pe care le ofera aceasta industrie. A contat mult in alegerea pe care am facut-o si faptul ca primeam o suma de bani garantata, suma de bani ce era mult peste ce gaseam la alte locuri de munca.

  Am reusit sa imi iau o casa si imi doresc sa le ofer copiilor mei tot ce este mai bun. Faptul ca am un program flexibil este ideal, reusesc sa fac bani si sa am timp pentru familie.

 • Andreea 21 de ani

  Am inceput sa lucrez in industria videochat inca de la varsta de 18 ani cand o prietena mi-a recomandat studio-ul la care ea lucra si mi-a promis ca o sa fac multi bani. Totul s-a dovedit a fi o minciuna, am fost pusa in fata unui calculator care nu era foarte performant si mergea greu, aveam o camera care se vedea foarte rau iar eu a trebuit sa ma descurc singura, singurele sfaturi pe care le-am primit au fost ca eu trebuie sa incit vizitatorii si sa fac show-uri in free ca banii o sa vina. Banii au venit dar nu erau foarte multi, cu putin peste ce puteam castiga la orice alt loc de munca.

  La vremea aceea credeam ca nu am alte alternative in Onesti si ca unde am lucreat eu ar fi singurul loc, am cautat si am gasit Seduction Studio, mi-a placut politica lor si modul de lucru, dar si numeroasele beneficii si avantaje pe care ei le ofereau. M-am programat la un interviu si i-am vizitat, locatia vreau sa spun ca arata impecabil, totul nou, totul de lux si foarte frumos amenajat. Aparatura noua si foarte performanta, numeroase servicii de care beneficiezi si personal foarte amabil, elegant si inteligent. Era cu totul altceva fata de unde lucram eu.

  Cei de la Seduction Studio impreuna cu avocatul lor m-au ajutat sa plec de la fostul loc de munca, unde eram amenintata, unde la inceput am semnat un "contract" dar eu nu am primit nimic, unde locatia arata ca apartamenul bunicii si toata aparatura era depasita.

  Am parcurs perioada de training si dupa cateva luni am ajuns sa castig intr-o luna cat intr-un an la fostul studio. Asa am realizat ca o alegere neprofesionista te poate costa ani din viata ta, bani, dar si timp petrecut intr-o atmosfera neplacuta. Acum fac cu placere videochat si ma bucur de toate avantajele acestei industrii.

Seduction Studio